KUPOVINA & DOSTAVA

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe.
Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu.
Sve cijene izražene su u Hrvatskim kunama, bez PDVa.
Roba se naručuje elektronskim oblikom, pritiskom na određeni proizvod te spremanjem istog u korpu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

DOSTAVA
Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tokom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (zaposleniku tvrtke koja vrši dostavu). Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati prilikom dostave.

Besplatna dostava
Dostava za sve narudžbe u vrijednosti iznad 500 kn je besplatna za područje cijele Hrvatske.

Trošak dostave
Trošak dostave za narudžbe manje od 500 kn iznosi 35 kn za cijelu Hrvatsku,

Ako kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.
Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio od prodavatelja ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.
Prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija. Nakon zaprimanja te potvrde prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku u roku do 5 (pet) radnih dana.
Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavatelja, prodavatelj više nije odgovoran za daljnji tok isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe. Vlasnik ove web stranice (www.jagycarriers.com) je:
JAGYKATANA j.d.o.o.
MB: 5543967
OIB: 14954074567
Adresa:Bezdanska 27, 10000 Zagreb
Tel: +387 61 227 066
info@jagy-carriers.com
Sva pitanja koja se odnose naUvjete korištenja možete uputiti na gore navedenu adresu ili nas kontaktirati putem kontakt forme.
Zahvaljujemo se na posjeti i korištenju web stranice.

Povrat robe & zamjena

Proizvodi koji su korišteni, oprani ili na bilo koji drugi način promijenili izvorno stanje ne mogu biti predmetom povrata ili zamjene. Molim Vas da uvažite vrijeme 3-5 radnih dana da vaš povrat bude razmotren.

Sve nekorištene nosiljke na kojima se ne vide tragovi nošenja, pranja ili bilo kakve druge promjene u odnosu na izvorno stanje, mogu biti predmetom zamjene ili vraćenog novca u roku od 14 dana, od datuma kupnje. Kupac je odogovoran da podmiri sve troškove povrata(troškovi slanja).